Nutricia Almiron Prosyneo HA Βρεφικό Γάλα που Μειώνει το Ρίσκο Εμφάνισης Αλλεργίας, από την Γέννηση 400g

-12%
Nutricia Almiron Prosyneo HA Βρεφικό Γάλα που Μειώνει το Ρίσκο Εμφάνισης Αλλεργίας

Nutricia Almiron Prosyneo HA Βρεφικό Γάλα που Μειώνει το Ρίσκο Εμφάνισης Αλλεργίας, από την Γέννηση 400g

0 out of 5

15,99

Nutricia

Κωδικός προϊόντος: 028276 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Nutricia Almiron Prosyneo HA Βρεφικό Γάλα που Μειώνει το Ρίσκο Εμφάνισης Αλλεργίας, από την Γέννηση 400g

Γάλα για βρέφη με οικογενειακό ιστορικό αλλεργίας, κατάλληλο από τη γέννηση

Τo Almiron Prosyneo HA ενδείκνυται για τη μείωση του ρίσκου εμφάνισης αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.

Το ανοσοποιητικό σύστημα ενός μωρού δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο κατά τη γέννηση, αλλά αναπτύσσεται σταδιακά. Υπάρχουν παράγοντες, όπως το οικογενειακό ιστορικό αλλεργίας, που μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξη ενός ισορροπημένου ανοσοποιητικού συστήματος. Οι αλλεργίες κατά τη βρεφική ηλικία αποτελούν μια πρώτη ένδειξη ενός μη ισορροπημένου ανοσοποιητικού συστήματος.

Βασισμένη στα 40 χρόνια έρευνας στην αλλεργία, η ομάδα μας, των τετρακοσίων επιστημόνων και ειδικών, έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη του ανώτερου επιστημονικά βρεφικού γάλακτος, Almiron Prosyneo HA. Το Almiron Prosyneo HA είναι ειδικά σχεδιασμένο να μειώνει το ρίσκο εμφάνισης αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος στα βρέφη.

Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογο μας στις: 2019-02-22 19:56:09. Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-27 03:58:02

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 400 gr
Barcode

Reward Points

Χαρακτηριστικά

Οδηγίες Χρήσης

Προετοιμασία Γεύματος

Πλύνετε καλά τα χέρια σας και αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει για 30 λεπτά περίπου μέχρι τους 40°C.

Προσθέστε τη σωστή ποσότητα νερού (συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής στη συσκευασία) μέσα στο αποστειρωμένο μπιμπερό. Μη χρησιμοποιείτε ξαναβρασμένο νερό.

Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται στο κουτί. Χρησιμοποιείτε πάντα κοφτές μεζούρες και μην πιέζετε την σκόνη που περισσεύει μέσα στη μεζούρα.

Είναι σημαντικό να προσθέτετε πάντα τη σωστή ποσότητα σκόνης στο νερό.

Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά (για 10 δευτερόλεπτα) μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Αφαιρέστε το καπάκι του μπιμπερό και τοποθετήστε την αποστειρωμένη θηλή.

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος (37°C) στον καρπό σας πριν το τάισμα.

Σημαντικές οδηγίες

Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλωθεί εντός 1 ώρας περίπου.

Το γάλα που περίσσεψε δεν πρέπει να καταναλώνεται.

Μη χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.

Συστατικά

Το προϊόν σας μόλις προστέθηκε στο καλάθι: